Памбос Агапиу спечели в специалната танцова вечер на Dancing Stars

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Памбос Агапиу спечели в специалната танцова вечер на Dancing Stars
01.12.2009
В събота по време на специалната танцова вечер в Dancing Stars Митко Павлов, Елена Петрова, Памбос Агапиу, Илиана Раева и техните партньори показаха завидни танцови умения и страхотни хореографии.

Журито в лицето на Вера Маринова, Мария Гигова и Слави Трифонов бяха очаровани и оцениха високо техните изпълнения. В началото на шоуто Слави Трифонов обяви, че ще бъде безкомпромисен и ще поставя ниски оценки, но онова, което видя на дансинга, промени неговите намерения.

Неочаквано за всички Митко Павлов разкърши тяло и кючекът му с Цвета Цочева предизвика бурните овации на публиката в залата.

Фантастично танго показаха и Илиана Раева и Илиан Чакъров. Амбицирана за добро представяне, в продължение на цяла седмица, освен активните тренировки Илиана се подложила и на гладуване, за да влезе в топ форма.

Гореща и страстна видяха зрителите Елена Петрова при изпълнението й на салса заедно с нейния партньор Николай Манолов.

За еротичния си танц с Петя Димитрова кипърският афродит получи максимална оценка от журито и най-голяма зрителска подкрепа.

Той обаче обяви, че победители на вечерта са и 4-те двойки и пожела да раздели наградата от 10 000 лв. с тях, за да може всеки да направи дарение за избраната от него благотворителна инициатива. Към сумата от 2500 лв. Памбос и негов приятел – Андонис Фотио Дел Сол – добавиха още 500 лв. и по този начин 3000 лв. ще бъдат дарени на дома за деца с увреждания в гр. Мездра. Митко Павлов реши да предостави своята част от наградата – 2500 лв. – на фонадция „Зачатие”. Илиана Раева обяви, че ще дари своята част на отец Иван от гр. Нови Хан, който подпомага деца, а Елена Петрова – на отделението по неонатология в Майчин дом.

Тази вечер звездите в шоуто ще танцуват на парчета на Майкъл Джексън. Танците им бяха специално подоготвени от Венол Кинг – един от най-известните и успешни хореографи в света.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg