Любопитството – ключ към младостта?

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Любопитството – ключ към младостта?
01.12.2009
“Нямам мъже приятели, защото който се е запознал с мен, ме е пожелал”, ще сподели Кристина Димитрова тази събота в МОДЕРНО от 10ч. по bTV. Нети, пък, ще призне, че не харесва мъже, които я възприемат като сексуален обект.

В предаването ще стане ясно с кого е астрален близнак Кристина Димитрова, какво прави, когато хапне повечко, как се е справяла с визията си и кой я е консултирал за имиджа й по времето на социализма, както и какъв е блясъкът в очите и “кога човек знае и кога – може”.

Нети ще признае, че за нея е важно “дрехите да стават за танци” и че много иска да си купува семпли и изчистени тоалети, но това й се случило само веднъж с една черна пола.

Радост и двете претендентки за титлата “моден диктатор на седмицата” ще си поговорят за различните начини да останем млади и свежи по-дълго време и ще потърсят отговор на въпроса, дали секса е ключ към вечната младост.

Всичко това и пикантни подробности от гардеробите на двете известни дами тази събота в МОДЕРНО от 10ч. по bTV. Какъв по-добър начин за усмихнат старт на уикенда?

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg