За униформите с любов в „Модерно” по bTV

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

За униформите с любов в „Модерно” по bTV
14.11.2009
Защо е слагал на главата си червена перука водещият на Dancing Stars и какви са били последствията, защо слиповете на Супермен са му любими и защо фланелката му на единствения за него Манчестър Юнайтед е с името на адаша Бербатов? “Легло и леб” ли са най-необходимите неща за един мъж и какво е усещането да си в един футболен отбор с Бойко Борисов? Само МОДЕРНО по bTV може да даде отговорите.

Когато Митко Павлов влезе в телевизионно студио, можем да бъдем сигурни, че няма да превключим канала. Неподправеното му чувство за хумор и искреност пленяват веднага.

В МОДЕРНО той ще разкаже какви премеждия е имал в казармата и за какво е използвал крем “Бебе”. Кои са клишетата за мъжки еротични фантазии, какво се случва, когато му се налага да пътува със самолет, и как възприема по-прилепнали панталони?!?

Галя, известна и като Галя от Каризма, ще разкаже за първата си работа, творческия процес при създаването на една песен и ученическата си униформа. Потомката на донски казак ще покаже сценични костюми и любими тоалети от промоции и светски събития.

Радост ще надникне в звездните гардероби на Галя и Митко, където “долният рафт” ще провокира доста интересни емоции и спомени.

МОДЕРНО – събота ,14 ноември 2009г., от 10.00ч. по bTV

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg