Христо Гърбов опитва домашна ракия в студиото на „Търси се…”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Христо Гърбов опитва домашна ракия в студиото на „Търси се…”
11.11.2009
Комедийният актьор Христо Гърбов ще бъде гост в поредното издание на ток шоуто "Търси се" тази събота, 14 ноември, от 11:00 часа по bTV. Дали е толкова забавен и в живота и какво му носи славата – това ще разкрият на зрителите най-близките му хора.

Първата изненада за Христо Гърбов ще бъде режисьорът Теди Москов, който първи показва таланта му на телевизионните зрители в популярното в миналото шоу „Улицата”. „Христо не е само комедиен актьор. Той има такива дълбочини, за които и самият не подозира”, ще сподели Теди Москов. Той ще предизвика актьора да се превълъти в една от най-силните му роли в театъра – на Сираньо Дьо Бержерак.

Сред най-близките приятели на актьора е писателят Елин Рахнев, който ще признае, че в живота Христо рядко го разсмива и е по-скоро драматичен и тъжен човек. Ще го упрекне, че заради многото си ангажименти няма време за приятелски разговори. Елин Рахнев ще предизвика Христо да покаже в студиото на «Търси се» какъв е ритуалът му преди всяка премиера.

Въпреки многото си ангажименти се оказва, че Христо винаги намира време да отскочи до къщата си в село Своде. Именно там той е намерил истински приятели. Най-неочаквана за него ще бъде срещата с тримата му най-близки съселяни от Своде. Те ще го упрекнат, че почти не опитва от домашната им ракия, затова ще му изпратят бутилка от нея, за да изпие една чашка в ефир.

Най-емоционална ще бъде срещата на актьора с неговата съпруга – режисьорката Иглика Трифонова, с която са заедно повече от 20 години. Преди това актьорът е имал един неуспешен брак. По-мъдър ли се влиза във втория и какви са причините за провала на първия брак – актьорът ще разкрие пред зрителите. Той ще сподели, че изключително добре се разбира с дъщерята на Иглика, която живее заедно с тях и която смята за свое собствено дете.

Забавна ще бъде срещата и с колегите на Христо от шоуто „Комиците”. За да го изненада, Любо Нейков ще приеме ролята на репортер на „Търси се”, за да разбере от колегите си с какво биха го предизвикали. Какви са провокациите на „Комиците” – зрителите ще видят тази събота.

Още един от най-обичаните комедийни актьори – Краси Радков и съпругата му Станислава, са сред най-близките приятели на Христо. Не случайно го избират за кум на тяхната сватба. „Христо Гърбов е идолът ми сред актьорите”, ще признае Краси и ще накара своя кум да изиграе едни от най-смешните си роли, с които го забавлява.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg