Иван отиде в “Цената на истината”, за да признае, че е хомосексуалист

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Иван отиде в “Цената на истината”, за да признае, че е хомосексуалист
11.11.2009
Героят в двата епизода на „Цената на истината”, които ще бъдат излъчени тази и утре вечер, решава да участва в предаването, за да признае пред близките си тайна, която му тежи от много години и цял живот го кара да се чувства виновен.

Иван Митрев е на 30 години, живее в София и работи като стоковед в аптека. Като най-щастливия момент в живота си Иван определя деня, в който е заживял с любовта на живота си, а най-нещастния – когато двамата са престанали да живеят заедно.

Участникът ще разкаже в предаването, че в детството си е бил нападан с нож от собствения си баща. Иван определя деспотичния характер на майка си като причина за хомосексуалността си. Той отдавна е изгубил емоционална връзка с нея и никога не я е чувствал достатъчно близка.

Стоковедът ще признае, че се е случвало да има интимни контакти с жена, надявайки се, че това ще го направи хетеросексуален. Дълго време мъжът се е опитвал упорито да убеди самия себе си, че е с нормална сексуална ориентация, но в крайна сметка се влюбва в друг мъж.

Иван ще сподели в шоуто, че е имал продължителна връзка със своя психотерапевт и една от мечтите му е да бъде жена.

Могат ли травмите от детството да предопределят съдбата на един човек, колко стряскаща трябва да е една тайна, за да не можеш да я произнесеш пред собствената си майка и колко дълго може да криеш истината от самия себе си?

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
Искам да кажа на Витомир, преди да води предаване на някаква тематика, да прочете поне 2-3 реда по темата. Вито, човек прави секс и има определена сексуална наклонност. Наставки "зъм" се поставят на думи с политическа насоченост, напр. комунизъм, социализъм и т.н., а хората участващи в такива движения - съответно комунисти, социалисти и т.н. (наставка "исти"). Не съществува хомосексуалиЗЪМ и хомосексуалИСТ. Освен това всички сме различни.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg