Николай Бареков предложил на жена си в замък

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Николай Бареков предложил на жена си в замък
06.11.2009
Специални гости в студиото на "Денят е прекрасен" днес бяха водещият на "Тази сутрин" Николай Бареков, тригодишният му син Николай и котето Иван. Малкият котарак стана член на семейството след изнесеното студио на "На БарЕкадата" в Разлог. Причината била суеверието, че когато черна котка дойде сама при теб, това ти носи късмет.

Журналистът отговори откровено на въпросите на Боги и Ива за личния му живот и за работата. Бареков сподели, че се е запознал със съпругата си Евгения в телевизията, в която двамата работели навремето. Първото, което забелязал в нея, било дупето, призна водещият. Предложението за брак й направил в замък в Залцбург. Ако не беше приела, щях да се хвърля отгоре, пошегува се Николай. Днес Евгения се грижи за двамата си мъже. Бареков не се притеснява да я нарече глава на семейството.

Малкият Ники истински се зарадва да види кадри от сватбата на своите родители. За детските си мечти двамата Николаевци споделиха, че бащата мечтаел да стане журналист или футболист, а малкият - пожарникар или шофьор на линейка.

За работата си журналистът призна, че преди известно време дори му минала мисълта да напусне професията, но останал, защото след изборите усетил, че се случва промяна. Именно тази промяна го мотивирала да даде кредит на доверие на управляващите.

Бареков отговори откровено и на въпросите за премиера Бойко Борисов: "Той е суеверен и религиозен, прилича на мен. Идва 10 минути по-рано за интервю и дава ухо на хората, които формират общественото мнение – фризьори, гримьори, таксиметрови шофьори. Никой не атакува Бойко Борисов по-остро от мен. Аз съм човекът, който казва на премиера грешките и директно, и публично".

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg