Eвтим Милошев призна за жена

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Eвтим Милошев призна за жена
06.11.2009
Продуцентът и водещ на Survivor: Филипините Евтим Милошев отговори макар и плахо на въпроса има ли жена до себе си с "Да!" в предаването "Денят е прекрасен" днес. В студиото бяха показани снимки от емблематични периоди в живота на Евтим. Снимка от абитуриентския си бал той коментира така: "Нямах дама и кола, но имах коса и папионка".

Раздялата със Слави, Милошев коментира с усмивка на фона на снимка от периода на "Хъшове", на която Слави го целува. "Вижда се кой е жертвата на тази любов? Истината е, че се забавлявахме в "Хъшове". Беше сантиментално и забавно. Една раздяла няма да ни пребори. Шоуто продължава".

"Разбрах, че най-трудно се оцелява сред хората - каза още продуцентът на Survivor. - В Survivor няма храна, има много изпитания, но е емоция, която трябва да се преживее. Всеки, който е бил там, става част от "сектата Survivor", без значение дали е участник, оператор или част от екипа".

Евтим донесе и специални подаръци за водещите Ива и Боги – един комплект с най-пазената в тайна диета - диетата Survivor. Ето в какво се състои тя: продукти за два месеца – 200 г сол, 200 г ориз, 200 г брашно и 200 г олио. Тази диета гарантира 7-8 килограма надолу при жените и до 15 при мъжете.

Към предаването се присъедини и най-колоритният играч в Survivor: Филипините - Светлин Занев, който за съжаление отпадна от играта. На въпроса на Евтим: "Защо си даде имунитета?", отговорът на Светльо беше само: "Аз бях решил да напусна", с което загадката защо Занев е бил сърдит на Евтим остана неразкрита.

Присъствието на Евтим Милошев и Светлин Занев подпали форума и телефоните на предаването. Разстроена зрителка се обади да поздрави Светлин и най-великото племе Таяк и да попита Евтим не смята ли, че с разпадането на Таяк губи голяма част от зрителите. На този въпрос Евтим отговори: "Таяк е велико племе, но това е Survivor. Там се случва и това – късмет, време и шанс. Но със сигурност трябва да знаете, че до края се случват невероятни неща".

Огромният интерес, който предизвика гостуването на Евтим и Светлин, провокира и нова покана към тях в студиото на "Денят е прекрасен".

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg