Марги Хранова пя с Мавриков

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Марги Хранова пя с Мавриков
06.11.2009
Темата на рубриката "Свекърви и тъщи" в "Денят е прекрасен" подпали телефоните на предаването днес. Полетяха обаждания от всички посоки. Едни със закачка, други с откровени оплаквания.

Специалният гост в предаването беше жената с неотразима усмивка и вълшебен глас. Без дори да се замисли Марги се впусна в музикалното предизвикателство на Мавриков и двамата запяха с лекота част от големия хит на Марги - "Оставаме".

Партньорството между двамата продължи и по нататък в предаването. На въпроса, дали нейната собствена снаха не се притеснява от нея и изобщо какво е чувството в едно семейство, което живее със звезда, Мавриков репликира, че надали някой би си позволил да не я слуша вкъщи, защото, ако се ядоса Марги може спокойно да ги удари с наградата си от "Златния Орфей". Именно "орфеят" за цялостно творчество беше предметът изненада, който Марги донесе и зрителите безпогрешно разпознаха.

Докато водещите Ива и Боги се чудеха какви са отношенията между Марги и снаха й, се случи и голямата изненада в студиото. Със също толкова ослепителна усмивка влязоха, напълно неочаквано за Марги, снаха й Нина и двамата й внука. На какво се дължат добрите отношения помежду им: "Оставям децата си на мира, не давам съвети и не живеем заедно", сподели певицата. А според снаха й Нина: "Снахите да помнят поговорката – каквото повикало, такова се обадило".

В петък в "Денят е прекрасен" темата ще бъде оцеляването

Всеки един от нас ежедневно оцелява – в задръстванията и война по пътищата, в хаоса на бюрокрацията, във финансовата криза, както и далеч от цивилизацията – без дрехи, без близки, без легло. Екипът на "Денят е прекрасен" ще погледне зад кулисите на Survivor: Филипините, а специален гост ще бъде продуцентът и водещ Евтим Милошев. В студиото ще бъде още и най-колоритният играч в предаването Светлин Занев, който неочаквано отпадна от играта.

В рубриката "Той и тя" – "Тя" е Асдис Ран - ледената красавица, "Той" е мъжът й – Гари. Как оцелява бракът с красива жена? Как оцелява един футболист след смяна на отбори и контузии ще видят зрителите утре в "Денят е прекрасен".

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg