Женското племе Питого изгони Верислав от Survivor

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Женското племе Питого изгони Верислав от Survivor
05.11.2009
Днес в Survivor: Филипините ще реагират остро на изгонването на Верислав и ще се усъмнят в бившите си съплеменнички. Кирил и Джулиета ще се срещнат в един от най-драматичните дуели.

Участниците в двете нови племена се адаптираха бързо към новите условия в играта. След празненството в Минданао мъжете от бившето Питого споделиха, че се чувстват отлично в компанията на момичетата от Таяк.

Крика дори се радваше, че "кака" Ива и "баба" Джул, както той ги нарече, вече няма да се сърдят и карат. Малко по-късно Митьо измайстори страхотна маса за племето си, като негов помощник се оказа Георги Кехайов. Докато двамата си помагаха Крика сподели, че Жоро е изключителен играч и че останалите го подценяват незаслужено.

В лагера на Питого също цареше идилия. Жените заявиха, че се чувстват идеално, защото ще могат да се разхождат голи. Джул не скри надеждите си, че Питого ще се превърне в непобедимо женско племе.

Видимо развеселени от развоя на събитията, Людмила и Христина описаха единствения мъж в племето Верислав като момченце, далеч от представите за мачо.

В ранния следобед Питого се изправиха един срещу друг в битка за личен имунитет. Членовете на лилавите трябваше да се справят с точна стрелба с арбалет. Всеки участник имаше задачата да забие стрелите си в плочки, с изписани в тях имена на всеки от участниците.

Ива Пранджева не остави никакъв шанс на съотборниците си и за пореден път доказа лидерските си качества. След играта настана време за стратегии.

По предварителен сценарий всички трябваше да гласуват срещу една от най-силните участнички в оцеляването - Христина. Ива Пранджева дори обсъди с Верислав как ще гласуват тя и останалите. Предусетила заплахата Христина заяви, че ще гласува срещи Туджаров, защото най-малко го познава.

Преди гласуването жените в Питого определиха кой от мъжете в играта е най-секси. Всички единодушно споделиха, че това са Любо и Крика. Амазонките се забавляваха и с мъжествеността на силните в Survivor, като през смях Хриси и Ива Пранджева заявиха, че Крика има най-голям "ветропоказтел".

Верислав от своя страна обяви Христина за най-красива, а Ива за най-умната в играта. Въпреки това жените не му простиха и той събра гласовете на почти всички в племето, макар че до последно имаше думата им, че те ще изгонят Христина.

Така само за два дни жените нанесоха два неочаквани удара срещу мъжете в шоуто. След напускането си Туджаров все пак разбра, че зад изгонването му стои единствено и само Ива Пранджева, която по време на гласуването заяви, че иска всички от бившия Таяк да бъдат изгонени.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg