„От местопрестъплението: Павликени” - само в "Царете на комедията"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

„От местопрестъплението: Павликени” - само в "Царете на комедията"
04.11.2009
Водещата на „На кафе” е гост в рубриката „Изпържен”. Само в сряда, 4-ти ноември, от 22 часа, ще видим как се пържи блондинката, която е изпила толкова кафе, че е платила външния дълг на Бразилия – Гала.

За първи път ще гледаме и едно риалити, което е по-извратено и от паметника пред НДК – „Вонята на истината”. На въпросите на водещият Криволич Сърби-Иванов ще отговарят участникът Жизел Маврудов, чиято фамилия съвсем скоро ще бъде разгонена, бащата Петролопровод , братът Везувий и майката Олимпиада.

Какво ново се случва в Димитровград ще разберем от големия чалга-мениджър Мишо Тошибата и неговото най-ново откритие – Ивуна, която ще запее актуалния си хит „На летище каца самолет, а с него – вируса проклет! Ще си купя много тежък джип, За да сгазя тоя свински грип! Карантина-на-на-на-на…”

В „Кажи не на тутманика” – кампанията, която се бори със затлъстяването на нацията, ще проследим как първата тежка седмица, в която нашите герои Гъци и Холестерол бяха подложени на нечовешки диети, на няколко липосукции и дори на спорт.

В „Топ 10” ще подредим най-абсурдните закони по света. В аванс издаваме, че в дъното на тази класация е една наредба от Хавайските острови, според която на гражданите не е разрешено да си набутват монети в ушите…

Георги Мамалев ще представи монолог на един човек, врял и кипял на Сточна гара, Илиенци и Римската стена, пръв приятел на Георги Кирков…

„Аре да те видим” е на тема „Инструменти”. Ники и Катя са женени от 20 години. Връщат се от село, но по пътя се разваля колата. Ники е прекалено вързан, за да я оправи. Отнякъде изниква Фицата, който предлага помощ, но през цялото време сваля Катя. В скеча Ники има право да казва само три реплики: „Татяна Дончева не би го направила!”, „Аре да те видим!” и „Прекаляваш!”, Катя – „Само за това си мисля!”, „Много си мил!” и „Няма никакви доказателства!”, а във всяко изречение на Фицата трябва да присъства някакъв инструмент.

На 3 ноември е пилотният епизод на сензационната кримка „От местопрестъплението: Павликени” – един филм на Куентин Карантино. В главните роли са Курейшо (Фелипе Аврамио), Путейшо (Екстрамадура Курваляс), Анатомейшо (Васко де ла Сватя) и Криминалейшо (Чочо Фъфлякис).

Беше една от ония студени павликенски вечери, в които жените убиват мъжете си за дистанционното. Пръв на местопрестъплението пристигна Курейшо – хладнокръвен, не много умен, но красив… С отработен жест той свали слънчевите си очила, сложи ръка на хълбока и се обърна към Путейшо… Какво точно й казва и как се развива действието – в сряда, по „Нова телевизия”.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg