Още една легенда се завръща: „На кафе”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Още една легенда се завръща: „На кафе”
23.01.2009
На 16 февруари, веднага след сутрешния блок, в ефира на „Нова телевизия”, се завръща още една легенда – „На кафе” с Гала. Обичаната от зрителите водеща ще посреща гостите си в студио с нова визия всеки ден от 9:30 до 11:30 ч. Интересни гости, известни лица и полезни съвети са само част от нещата, които Гала и нейните партньори на малкия екран ще предложат на публиката. Запазени от стария формат са кулинарната рубрика, хороскоп, мода и игра с публиката, но те ще бъдат представени от нови лица. Акцент в шоуто е рубрика в стил „Сексът и градът”, в която Гала и нейни приятели в живота ще обсъжда любопитни теми от света на политиката, културата, социалния живот, икономиката. Към разговора зрителите ще могат да се присъединят чрез открит телефон в студиото. Всеки ден една известна личност ще бъде показана в различна светлина, а непознато лице ще провокира интереса на аудиторията със своя талант, история или откритие. Сцената на „На кафе” ще приеме музиканти, танцьори, циркови артисти... „Да пазаруваме” е рубрика, в която сътрудник на Гала ще се справя с конкретна задача – с малък и с по-голям бюджет той ще трябва да организира рожден ден, парти, обзавеждане на детска стая и т.н. „Клюка на седмицата” ще даде ефир на най-пикантното от случващото се в обществото и право на отговор на потърпевшите.

 

коментари (11)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
всички коментари (11)
 
Любимо предаване със още по страхотна водеща. Радвам се , че пак ще са не екран.
 
Страхотно!!!!
Гала и предаването и ''На кафе'' Много ни липсваха и сега сме щастливи пак да сме заедно. Успех, ще чакаме с нетърпение 16 февруари.
 
Знаех си, знаех си!
Още щом разбрах, че ръководството се е сменило и, че искат да правят от НОВА "Женска телевизия", си помислих и бях сигурен, че Гала ще се върне с "На кафе"
Перфектното предаване с перфектната водеща!
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg