Клуни, Ди Каприо и Джони Деп в битка за Франк Синатра

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Клуни, Ди Каприо и Джони Деп в битка за Франк Синатра
28.10.2009
За главната роля във филм, посветен на Франк Синатра, който иска да заснеме режисьорът Мартин Скорсезе, претендират три холивудски звезди: Джордж Клуни, Леонардо ди Каприо и Джони Деп, съобщи БТА, цитирайки в. "Гардиън".

Твърди се, че самият Скорсезе предпочитал да работи с Леонардо ди Каприо, с когото вече е заснел четири ленти.

Ръководството на "Юнивърсъл" обаче било по-склонно да привлече в проекта Джони Деп, обръщайки внимание на режисьора върху великолепната му игра в "Джони Д.".

От своя страна дъщерята на Синатра - Тина, която е продуцент на проекта, иска да види в ролята на прочутия певец и актьор Джордж Клуни.

Нито един от тримата актьори няма да пее в лентата, тъй като в нея ще бъдат използвани оригинални записи на Франк Синатра.

Проектът на "Юнивърсъл" ще е първият игрален филм за живота на Синатра, предназначен за кината. Досега за живота на американската легенда са правени телевизионен сериал и телевизионен филм.

Предвижда се Скорсезе да пристъпи към снимките на филма в средата на 2010 година. Франк Синатра е роден в Бруклин през 1915 година. През дългата си и плодотворна кариера той записва неколкостотин песни и играе в десетки филми. Синатра умира през 1998 година от сърдечен пристъп. БТА

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg