Илиана Раева: Аз в тиха война с Памбос? Абсурд!

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Илиана Раева: Аз в тиха война с Памбос? Абсурд!
28.10.2009
Илиана Раева отрече да води „тиха война” с Памбос в студиото на „Денят е прекрасен” тази сутрин

Гостът-изненада в студиото на „Денят е прекрасен” по bTV тази сутрин беше Илиана Раева. Прочутата гимнастичка, която участва в двата сезона на Dancing Stars, сподели с водещите Боги и Ива, че с Памбос не водят “тиха война”. Напротив, те са в прекрасни колегиални отношения. Илиана призна, че по време на рекламните паузи двамата често танцували. “Бях не само очарована, а зашеметена, като видях как Памбос танцува!”, каза тя. Като член на журито, Илиана си позволи да каже, че е много приятно изненадана от уменията на спортните журналисти Тодор Кирков и Крум Савов.

С много емоция, златното момиче си припомни за върховния миг в своята кариера, когато на стадион “Уембли” в Лондон публиката 20 минути скандирала името й. Това принудило съдиите да завишат оценката си на съчетанието й с бухалки и създало прецедент в историята на този спорт. Призна, че в началото не харесвала художествената гимнастика и на първото си състезание се класирала на предпоследното 29-то място. В този момент се амбицирала и на следващото състезание била вече шампион.

Макар и задочно, в студиото на “Денят е прекрасен” присъства Силви Вартан, която тази вечер ще има самостоятелен концерт в София. Специално за предаването тя даде интервю, в което сподели колко се вълнува от предстоящата си среща с българска публика.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg