Алекс Раева е гост в предаването "Търси се" тази събота по bTV

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Алекс Раева е гост в предаването "Търси се" тази събота по bTV
27.10.2009
Променената и отново влюбена в живота певица – Александра Раева ще бъде гост в поредното издание на ток шоуто „Търси се…” тази събота, 31 октомври, от 11 часа, по bTV. Дали са я променили славата и разочарованията в любовта – водещите Меги и Нели ще разкрият това с помощта на най-близките й хора.

Първата среща за Алекс ще бъде с нейната бивша колежка от „Шоуто на Слави” – Деси Добрева. Тя ще признае, че колкото и да са различни като темперамент, двете винаги са били изключително близки. „Случвало се е през нощта да ми звънне, да дойде вкъщи и да си говорим за мъжете – аз за моя, тя за нейния”, споделя Деси. Тя ще провокира Алекс да нарисува нейния портрет, който тя й обещавала отдавна.

Само пред зрителите на „Търси се” Алекс ще признае, че с бившия си работодател Слави Трифонов не са чували нито веднъж след като тя напуска шоуто. Меги и Нели ще срещнат певицата с още един от бившите й колеги от „Шоуто на Слави” – актьорът Любомир Нейков. Той ще разкрие, че Алекс има изключителен актьорски талант и ще я провокира да имитира някоя от известните личности.

Изключително емоционална ще бъде срещата й с нейната майка – актрисата Наталия Бардская. Тя ще разкаже, че още от малка Алекс е живеела в свой собствен свят, изграден от голямото й въображение. „ Тя има голяма фантазия още от малка. Събираше невидими цветя и ми ги подаряваше”, разказва Наталия Бардская. Тя ще признае, че двете с дъщеря й имат изключително силна духовна и емоционална връзка, така че винаги усеща, когато й се случва нещо лошо.

Да забавлява зрителите с кючек пък ще я предизвика нейната братовчедка – Биляна Раева. Именно по този начин Алекс разсмивала близките си на последното роднинско събиране. Да танцува ча-ча пък ще я накара дизайнерката Мира Бъчварова.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg