87-годишна танцьорка от Испания ще гостува в неделя на Dancing Stars

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

87-годишна танцьорка от Испания ще гостува в неделя на Dancing Stars
24.10.2009
В събота предстоят третите елиминации в Dancing Stars. Двойките, които попаднат сред номинираните, ще изпълнят ефектните ориенталски танци, които представиха миналата неделя в шоуто. Според анкета на сайта www.dancingstars.btv.bg с най-големи шансове за отпадане са Аксиния и Влади Ампов – Графа. Междувременно докато се готви за новата си задача, Графа успя да приключи работата по новия си сингъл „Оставаш следи”. Готовият вариант на парчето първа имаше честта да чуе неговата професионална партньорка в танците Юлия Андронова. Грацията бе в студиото на певеца, където успя да вземе и няколко пиано урока. Независимо дали ще остане в шоуто след елиминациите, Графа ще представи ексклузивно новата си песен на сцената на Dancing Stars в едно от следващите предавания.

Освен двойките, които ще попаднат на елиминации, на дансинга ще танцува и победителката от седмичния онлайн конкурс „Аз танцувам”, която ще се прибере от Германия специално заради участието си в Dancing Stars.

Докато звездите се готвят за поредната си задача членът на журито в шоуто Памбос Агапиу ще организира най-големия балкански конгрес по салса, който ще се състои в продължение на три дни. Освен част от звездите в Dancing Stars и техните партньори, в него ще вземат участие и най-добрите треньори от балканските държави, както и корифеи на латино танците от Куба, Пуерто Рико, Италия, Испания и др. От утре, преди голямата фиеста в събота вечер, на която се очакват повече от 2000 души, всеки посетил събитието ще има възможност да вземе специални уроци по салса, бачата, меренге от едни от най-добрите треньори в света.

В неделя, 24 октомври от 20.00 часа, двойките ще представят танците от новата си задача – класически латино танци. Освен тях на дансинга ще се развихри и супер звездата на латиното – 87 годишната Сара Патриция. Тя ще танцува на сцената на Dancing Stars заедно с трийсет годишния си партньор Николас Еспиноза Ескрива.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg