Маргарита Михнева и Тити Папазов в семейния съвет на „Цената на истината”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Маргарита Михнева и Тити Папазов в семейния съвет на „Цената на истината”
21.10.2009
Героят в „Цената на истината" в сряда вечер е управител на фирма, доскоро печелил по 10 000 лева на месец. Крум Крумов е от Кюстендил, но живее в София. Женен е от 10 години, баща на две момчета - на 9 и на 5 години.

В началото бизнесът на Крум се развива успешно, но не след дълго идват проблемите. Предприемчивият мъж не успява да се справи финансово и започва да взима заеми. Ден след ден, кредит след кредит, той натрупва огромен дълг.

Всички започват да гледат на него като на лъжец, който ги е измамил с много пари, които няма намерение да върне.

Днес в „Цената на истината" предстои да разберем как един човек с месечна заплата от 10 000 лева стига до дъното, ще върне ли някога дълговете си, на какво е способен за пари и каква е тайната, която крие вече 3 години от семейството си.

Гости в поредния лайв епизод на шоуто по Нова телевизия в четвъртък от 20:00 часа ще бъдат журналистката Маргарита Михнева, старши треньорът на баскетболния отбор на „Левски" Константин Папазов и „голямата уста" Руслана Попова.

Те ще се включат в семейния съвет на предаването, който ще съветва участничката от този вторник Ивелина и нейният съпруг.

„Цената на истината" в четвъртък ще покаже как неизвестно лице се е опитало да подкупи един от участниците в кастинга, убеждавайки го да саботира полиграфското изследване.

 

коментари (3)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
Крайно време е това шоу "цената на истината" да привлбича по-подготвени коментатори, отколкото Маргарита, Руслана и Тити. Само Тити се държа достойно, а другите две все едно бяха на седянка - Маргарита непрекъснато повтаряше за "сапунения сериал". Не успях да разбера защо е дошла тогава там - та това е живота - един сериал. Руслана пък става за Биг Брадър, но да се изказва за деликатни теми - не е в силата и: доста цинична е за това и е трудно да се гмурне в трудно разгадаемата човешка природа. Работете с психолози - не канете такива хора да бележат с неприязън и без това обърканите хорица, отишли да изясняват чувства пред цяла България.
 
ако можех бих го убила през екрана.що за човек би постъпил толкова долно със семейството си.това не е нормално.този човек добре ли е???жалко за дечицата и за съпругата
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg