Питого пребориха Таяк в най-калната игра

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Питого пребориха Таяк в най-калната игра
14.10.2009
Питого и Таяк се срещнаха в уникален сблъсък за награда. Рано сутринта двете племена определиха новите лидери за предстоящия тридневен цикъл. Този път жълтите заложиха на Иван Йочколовски, а Питого - на Кирил. Така двете племена поеха към най-зрелищната игра за награда. Според правилата й всяко от племената трябваше да определи отбори от по трима души в няколко кръга. От тях се изискваше да надвият противниците си в кално футболно поле с врати, през които трябваше да вкарат огромни топки. Съперниците можеха да прилагат всякакви хватки, без да се нараняват. Печели този, който спечели повече точки в пет кръга. В първия от тях се срещнаха отборите на Занев, Бърканичков и Иван Йочколовски с този на Крика, Любен и Кирил. Преди старта Крика за пореден път показа „шоуменските" качества, надъхвайки се за играта по изключително смешен начин - биейки си шамари и ръмжейки като прасе. Това обаче не стресна явният лидер на Таяк - Занев, който буквално премаза съперниците си с хватки от борба, но така или иначе нито един от отборите не успя да вкара топката в противниковата врата. На няколко пъти срещата беше прекъсвана заради опасни захвати между участниците, в които имаше опасност някой да бъде задушен в калта.

Във втория кръг Питого поведоха, след блестяща игра на Джул, Ива Пранджева и Крика. Тъмнокожата Окот тотално размаза красивата Емануела, като на няколко пъти завря лицето й в калта, докато Златина се опитваше безпомощно да спре атаките на Ива Пранджева. Все пак шампионката отбеляза попадение и така лилавите поведоха. Изнервени от победата на Питого, Таяк решиха, че на всяка цена трябва да вземат точка в следващия кръг. Този път Любен, Киро и Люси загубиха от отбора на Занев, като най-силният играч неутрализираше по двама противници с ключове от борба. Така резултатът беше изравнен.

Безспорно най-драматичен се оказа двубоят между Златина, Иван Йочколовски и Бръканичков и Крика, Кирил и Пранджева. В една от схватките Златина попадна под тялото на Крика. Бургазлийката беше пронизана от жестока болка, след което стана ясно, че тя не може да помръдне крака си. Най-силната от жените в Таяк беше изкарана от играта на носилка, а след прегледа - извадена от участие в игри за неопределено време. Това даде на Питого служебна точка, заради не спазване на правилата за самозащита, дадени от водещия Евтим Милошев. Последваха два бързи кръга, в които племената си разминах по една точка, а в последния Джул успя да приложи ключ на Занев и по този начин лилавите успяха да отбележат точка.. Питого ликуваха отново в игра за награда и си спечелиха баня, както и вкусни хапки и питиета. Така съвсем забравили за напрежението, което носеше Гироса в племето, лилавите отново погледнаха към победата.

Веднага след като се прибраха в лагерите си Питого и Таяк трябваше да изпратят лидерите си на дуел. Крил и Иван имаха задача да строят пирамиди от кокоси за време. Ай ти спецът се оказа изключително съобразителен и донесе втора победа за племето си, а с нея и купа кисело мляко с мед.

Въпреки загубите си Таяк отново останаха единни и не позволиха на провала да развали отношенията им. Сега обаче те са две жени извън строя, след като Амиджинова беше сложена на системи, заради отказа си да се храни, а Златина не може да стъпва върху крака си.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg