Пореден племенен имунитет за Таяк

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Пореден племенен имунитет за Таяк
14.10.2009
Веднага след като се прибраха в лагера си, Таяк обсъдиха проблемите около загубата си, като Йочколовски се опита да поеме вината върху себе си и дори заяви, че гладът в племето е жесток и по всяка вероятност ще поиска да напусне шоуто. За да нахрани съплеменниците си Занев за пореден път се прояви като истински лидер и за около 20 минути с голи ръце успя да изкачи три 25 метрови палми, за да откъсне кокоси. Мисията му завърши успешно, но част от жълтите отново показаха, че са ужасно капризни и започнаха в един глас да мрънкат, че орехите са ужасни. Това накара Светльо да проведе наложителен разговор с Амиджинова, която отказва да се храни. Бившият борец и заяви директно, че ако не започне да се храни наравно с останалите, то тя няма да бъде полезна за племето.

В Питого пък се радваха на победата си и спечелената храна. Лилавите си спретнаха истински пир с яйца, а по-късно успяха да доправят навеса си.

Рано на следващата сутрин Таяк и Питого се отправиха към поредната игра за имунитет. Едно от най-тежките изпитания очакваше сървайвърите. Те трябваше да определят три двойки бегачи, защото според правилата на играта едното племе трябваше да гони другото в изключително тежка арена от кал и препятствия. Играта се състоя в пет кръга, като във всеки ролята на бягащия и преследващия се сменяха. Първи трябваше да бягат жълтите и за целта те избраха Йочколовски и Бърканичков, а Питого заложиха на Любен и Киро. Лилавите обаче не успяха да догонят противниците и така Таяк спечелиха първата си точка.

Ива Пранджева и Джул пък трябваше да бягат от Занев и Амиджинова, която беше толкова отпаднала физически, че Светлин буквално я влачеше в калта. Видял, че не може да догони двойката на Питого Занев се отказа и така резултатът стана равен. Тогава дойде и звездния миг на Крика, който заедно с Люси трябваше да догони Нончо и Златина. В стремежа си да догони противниците си Крика просто повлече Людмила и така успя да обърне резултата.

Бягството на лидера на Питого - Гироса, подкрепено отново от Любен се оказа невъзможно и те бяха догонени от Йочколовски и Туджаров. В последния кръг Питого отново направиха най-голямата си грешка - те пуснаха преумореният от два кръга Любен в съпорт с Джул срещу машината Занев и футболистът Бърканичков. Жълтите не оставиха никакъв шанс на Любен, който за трети пореден кръг се наложи да тича по трасето, като накрая трябваше да помага на изтощената Джулиета, която едва успяваше да прескочи препятствията. Утре Питого отново ще трябва да изгонят още един от племето.

Минданао въобще не подозират какво се случва в останалите две племена и щастливи за пореден път се запътиха към игра за награда. Тотално разсеяни и с небрежен подход всички в купом се хвърлиха да нареждат пъзел, който трябваше да запомнят, след като преди това го видят във водата. Койчев се оказа с най-добра памет и победи останалите. Наградата му беше пица, която дори не успя да изяде, защото всъщност в племето глад ням. По-късно племето си спретна парти, което завърши с песни и танци на Койчев и Люси.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg