Поп-фолк, силикон и... кожа в моден дуел

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Поп-фолк, силикон и... кожа в моден дуел
14.10.2009
Тази събота от 10.00 часа зрителите на "Модерно" ще станат свидетели на вълнуващ моден сблъсък - двете поп-фолк певици Мария и Емилия ще гостуват на Радост, която им е подготвила куп провокиращи въпроси. Само за модното предаване те ще разкрият много тайни от личния си живот, а Мария дори ще сподели за каква кауза би се снимала гола. Дамите ще си говорят още за поп-фолка, за силикона и разбира се, за модните тенденции.

Ще успеят ли Мария и Емилия да запазят добрия тон, след като в близкото минало преминаха през много публични скандали и сдобрявания? Двете певици застават една срещу друга в женски двубой, за да развенчаят окончателно мита за мръсните номера в поп-фолк средите и да докажат, че в музикалния бранш съществува и искрено приятелство.

Мария ще впечатли зрителите с дизайнерски тоалети, закупени само преди месец от шопинг обиколка в Милано, а Емилия ще отговори на провокацията със сценични тоалети от снимките на клиповете си.

Заедно с Радост те ще направят «разходка» не само по магазините, но и във времето, за да им припомни как е изглеждала Емилия в първата си професионална фотосесия, правена в град Раднево и каква е била в зората на кариерата си Мария.

Какво откри водещата на долния рафт в гардероба на Мария, как всяка жена може да изглежда като звезда без да харчи цяло състояние и още много за най-големия хит - кожите, както и кои са най-актуалните цветове и кройки за сезона, зрителите ще научат тази събота от 10.00 часа само в "Модерно".

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg