Евърли

 
 
Държава: САЩ
Година: 2014
Жанрове: Екшън, Трилър
Разпространител: Dimension Films

Сюжет:
    

Гола, пребита, пълзяща по пода на банята, събираща последните останки от достойнството си, докато нейните нападатели, половин дузина мафиоти от Якуза, се смеят и купонясват от другата страна на вратата. Евърли изважда малко найлоново пликче от казанчето на тоалетната - вътре има телефон, медальон и зареден пистолет.

Тя бързо набира, но никой не вдига - никой няма да й дойде на помощ. Тя отваря медальона - вижда образа на сладко малко момиченце и потиска завладяващия поток тъга. Пиян мафиот започва да удря по заключената врата, готов за още. Евърли се пречупва, осъзнавайки, че не може отново да изживее този ужас, и вдига пистолета към главата си. Вратата е разбита - и светът потъва в мрак.

Когато светлината се завръща, намираме предизвикателната Евърли стояща като ангел на смъртта над мъртвото тяло на голия мафиот, с насочен напред пистолет. Нейните нападатели нямат време за реакция, когато тя влиза в апартамента и започва да стреля, избивайки всеки един копелдак.

Зловещата тишина е нарушена от познато обаждане - от Тайко. Научаваме, че Тайко е много опасен и могъщ човек, който безмилостно извършва трафик на човешки същества - и той притежава Евърли. Той я е държал в този апартамент като своя лична вещ - несподелена любов, с години - без да й позволява да се вижда с майка си Идит и скъпата си дъщеря Мейси.

След като научава, че Евърли тайно говори с полицията, той изпраща хората си да я изнасилят и убият заради измяната. Макар Тайко да признава, че е изненадан и впечатлен от хладнокръвния начин, по който тя избива неговите наемници, той я уверява, че тя няма да напусне апартамента жива.

Това дава началото на неспирна поредица от битки, в които Евърли - затворена в апартамента си, трябва да отблъсква вълна след вълна от зловещи нападатели, мотивирани от наградата от 50 000 долара, която Тайко е обявил за главата й. В същото време, тя трябва да насочва майка си и дъщеря си към безопасно място, отвъд обсега на кръвожадния Тайко.

С малко помощ от майка си, Евърли преодолява значително превъзхождащите я ексцентрични нападатели - и в края прави върховната саможертва, за да осигури оцеляването на дъщеря си.

Това е Евърли.


 

Рейтинг: 0
Гласувай: 

 


 
тагове
 
 
добави в любими
 
 
виж в програмата
 
 
видео
 

 
актьори
 


 
 
галерия
 


   Допълнителна информация:      


коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg