Блиц

 
 
Държави: Франция, Великобритания, САЩ
Година: 2011
Жанрове: Екшън, Трилър, Криминален
Разпространител: Lions Gate Films

Сюжет:
    

Коравото, безкомпромисно и невписващо се в щампата лондонско ченге Брeнт (Джейсън Стейтъм) дава урок на няколко тийнейджъри-бандитчета защо не бива да се нахлува в нечия кола и да се отправят заплахи за убийство. Некоректна трактовка на историята, според която бандитчетата са невинни жертви, написана от криминалния репортер и противник на Брeнт Харолд Дънлоп (Дейвид Мориси) е публикувана в националната преса и Брeнт е пратен да посети полицейския психолог д-р Ленард (Бил Чампиън). Брeнт живее и диша с работата си и това започва да му се отразява неблагоприятно.

Полицайката Фолс (Зоуи Аштън) е бивше нарко-ченге под прикритие и наскоро е излязла от клиника за лечение за наркомани. Тя също болезнено усеща напрежението, току-що се е провалила на изпита си за сержант и споделя със своя приятел и наставник Брeнт. Той също има наставник, който му е и шеф - Робъртс (Марк Райлънс). Той току-що е изгубил жена си и се обръща за подрепа към единствения си истински приятел Брeнт. След кремацията двамата мъже удавят мъките си в полицейската кръчма и по ирония на съдбата откриват, че прахът й е откраднат. Животът на тези ченгета от Южен Лондон никога не е скучен, но предстои съвсем да се вгорчи, когато маниакален убиец на полицаи започва да очиства един по един полицаите от техния участък.

Детектив Портър Наш (Пади Консидайн), опълчил се на системата като открит гей полицай, е прехвърлен от местоработата си в Западен Лондон да контролира преследването на убиеца, но посрещането му в Южен Лондон никак не е радушно.


 

Рейтинг: 0
Гласувай: 

 


 
тагове
 
 
добави в любими
 
 
виж в програмата
 
 
видео
 

 
актьори
 


 
 
галерия
 


   Допълнителна информация:      


коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg