Етажна Собственост

 
 
Държава: България
Година: 2011
Жанр:
Разпространител:

Сюжет:
    

Идеята: "Етажна собственост" е едно своеобразно актуално огледало за настоящите наболели проблеми у нас – чисто битови и широко обществени, но без поза и без хленчене. Зрителите имат възможността да погледнат действителността и себе си отстрани и да намерят свой отговор на въпроса, дали и как се е променил манталитетът на българина след прехода, в истински европеец ли се е превърнал или по-скоро в един модерен Бай Ганьо.

 

Действието: Действието се развива в една средностатистическа порутена панелка в ж.к. "Надежда", а снимките умишлено са извадени от студиото и се случват в истински блок, сред реалните наематели.

 

Сценаристите: Сценаристите на "Етажна собственост" буквално обикалят и събират истински истории от бита на съвременния българин – с всичките му радости, притеснения, надежди и разочарования.


Сериалът: Ситуационна комедия, в която действието се развива в конкретния епизод, а в рамките на сериала зрителите могат да проследят развитието на отделните герои. Както във всеки нашенски блок и тук ги има Хубавицата на входа, пред която мъжете оглупяват, както и Грозницата, живееща в свой собствен свят. Не липсва Домоуправителят под чехъл и властната му жена, Клюкарката с най-тупаната покривка на републиката, Военният с неприкрита и комична носталгия по отминалите соц-времена, Далавераджията-магазинер и Интелектуалката с провалена кариера – все образи, в които може би ще открием и част от собствената си лична история.


 

Рейтинг: 4.6
Гласувай: 

 


 
тагове
 
 
добави в любими
 
 
виж в програмата
 

 
актьори
 
 
всички
 


 
 
галерия
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg