Бедната Настя

 
 
Държава: Русия
Година: 2003
Жанр: Драма
Разпространител: AMEDIA

Сюжет:
    

Средата на 19 век. Анна Платонова е начинаеща актриса с най-благородно възпитание, любимка на светското общество на Петербург. Очарователна, умна, талнтлива, Анна може да блести в салоните и на баловете, засенчвайки всички светски лъвици. Може да стане примадона на Императорския театър. Може да завърти главите на най-знатните мъже и да накара синята кръв на аристократите да кипи от страст. Обаче има едно обстоятелство, което може да зачеркне всички перспективи пред това момиче. Анна не е родена свободна. Тя е крепостна актриса, безправна и зависима. Младият барон Корф, пред чиито очи Ана е израснала и станала чудно красива, знае за истинския произход на момичето. Дворянинът презира актрисата,но...я обича. Приятелят на Корф, младият княз Репнин, също изгаря от страст по красавицата.

Елена Корикова - Анна
Анна е главната героиня в сериала. В началото е твърде разглезена крепостна във владенията на Корф. По-късно е свободна личност, не по-малко разглезена. На Анна винаги много й е вървяло. Отначало със стария барон Иван Иванович, който се опитва да възпита нея, дъщерята на неизвестни за зрителя родители, като благородна дама, без да се съобразява с пословицата "Вълкът козината си мени...". Влюбва се в княз Михаил Репнин, но той я напуска. Тогава Анна започва романтична връзка с Владимир Корф.

Даниил Страхов - Владимир Корф
Син на Иван Иванович Корф, най-добър приятел на Михаил Репнин. Красавец и негодник в началото на сериала, нежен и внимателен в края. През целия си живот е бил влюбен в Анна, но се е страхувал да го признае дори пред себе си, а го е направил твърде късно-когато Анна и Михаил са вече влюбени един в друг. Той се опитва да се бори за любовта си включително и по нечестен начин (използвайки властта си над Анна като крепостна) - но нищо не се е получило и той написва документ за освобождаване от крепостничеството. Анна оценява жеста...

Пьотър Красилов - Михаил Репнин
Княз, бивш адютант на наследника на Руския престол и много благороден човек. Влюбва се в Анна от пръв поглед. Въпреки това, поради ред причини я оставя в бъдещите си планове. По време на целия сериал изпълнява заповедите на Императора в Двугорска околия (където се намират именията на Владимир и семейство Долгоруки), разследва убийства и помага на най-добрия си приятел Владимир. В края на краищата сърцето му е покорено от Елисавета Долгорука, която го удивлява с авантюристичните си начинания и весел нрав.

Анна Табанина - Лиза Долгорукая
Дъщеря на Мария Алексеевна и Пьотр Михайлович. Родна сестра на Соня и Андрей и природена сестра на Анна. Омъжена е от майка си за Забалуев, но по-късно получава развод, заради двуженство на мъжа си. Има весел нрав, способна е на авантюристични начинания. Първата й любов и пръв мъж е Владимир Корф. След като загубва надежда за взаимност на чувствата, нейното сърце отново е покорено, този път от Михаил.

Антон Макарски - Андрей Долгорукий
Син на Мария Алекеевна и Пьотр Михайлович Долгоруки. Брат на Лиза и Соня. Опитва се да бъде благороден, но в същото време е слабохарактерен. Бивш годеник на Наталия Репина и любовник на крепостната Татяна. В края на сериала загива трагично.

Людмила Курепова - Соня Долгорукая
Най-малкото дете на семейство Долгоруки. Соня мечтае да замине за Италия и да стане известна художничка. Влюбва се е крепостния Никита.

Екатерина Климова - Наталия Репнина
Сестра на Михаил Репин. По време на целия сериал е годеница на Андрей Долгоруки. Едва в края на сериала събира сили да го изостави.

Дмитрий Исаев - Александър Николаевич
Син на Император Николай Първи и Императрица Александра Федоровна. Наследник на руския престол. Много влюбчив-в началото е влюбен в Олга Калиновска, след това е Наталия. Непрекъснато е в конфликт с баща си и иска да живее като обикновен човек.

Марина Александрова - Принцеса Мария Гесен-Дармщадтс
Пристига от Гесен-Дармщадт в качеството на годеница на Александър. Тя е младо и невинно момиче. В началото говори лошо руски и заради това често папада в нелепи ситуации. Намира сили да се бори за любовта на Александр, накрая побеждава.превод: Stefania


 

Рейтинг: 4.7
Гласувай: 

 


 
тагове
 
 
добави в любими
 
 
виж в програмата
 

 
актьори
 
 
режисьори
 
 
сценаристи
 
 
всички
 


 
 
галерия
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg