Запазено за жени/мъже

 
 
Държава: България
Година: 2010
Жанр:
Разпространител:

Сюжет:
    

На 10 и 11 април, в ефира на PRO.BG ще започне епичната битка на мъжкото и женското начало. Първата стъпка ще направят дамите в събота, точно в 11.00 часа, когато е първото издание на предаването „Запазено за жени", с водещ Диана Алексиева. Господата ще отвърнат на удара в неделя, отново в 11.00 часа, когато е зоната с надпис „Запазено за мъже", с водещ Елена Кръстева.

Двете нови предавания са по оригинална българска „рецепта", създадена от ShortCut Productions и Георги Тошев. Всяко едно от тях е съставено от две части. В първата известни личности коментират теми, свързани с живота и поведението на жените, съответно мъжете, а във втората зрителите ще се срещнат с някои от най-успелите и популярни българи, както и да надникнат по един необикновен начин в личния им живот.

Предаването „Запазено за жени" стартира с култово интервю с краля на попфолка Азис. Певецът ще покаже любими снимки от личния си архив, ще разкаже за първата си кражба, за живота си като емигрант в Германия, за най-близките си приятели и желанието да има още много деца.

В първата част на предаването ще се води дискусия на тема „Манията фейсбук". Певицата Йоана и адвокатът Добромир Банев ще отворят доброволно своите профили и ще признаят, че понякога членуват в странни фейсбук групи и често се задържат в мрежата повече от необходимото. Журналистът Емил Спахийски пък ще разкаже за срещата си с един от създателите на фейсбук и като бивш военен ще ни предупреди, че трябва да сме особено внимателни с информацията, която споделяме в мрежата.

Водещ на предаването е Диана Алексиева, а схемата му е като на сериозно женско списание - ще се третират различни теми, които вълнуват съвременната жена - от изневярата до най-подходящата рокля за вечерно парти.

От мъжкото шоу „Запазено за мъже" зрителите ще получат ценни съвети за това как да разберат коя е най-добрата бира, как трябва да изглежда съвременният мъж и коя е най-актуалната хайтек иновация. С други думи - всичко, от което силният пол се интересува. Водещ на „Запазено за мъже" е Елена Кръстева, която зрителите на PRO.BG помнят от риалити проекта „Новото лице" на предаването „Градски легенди". На пръв поглед нестандартният избор жена да води мъжко предаване всъщност е доста логичен. Жената може да зададе най-логичните въпроси, с които да разкрие вътрешния свят на мъжа. Жената е нещото, без което мъжът не може.

В първия брой на „Запазено за мъже" Орлин Павлов и Цанислав Стойков коментират кое е по-добре - мъжът да е гладко избръснат или да е с тридневна брада. Специален гост на предаването пък е актьорът Васил Мавриков. В „Запазено за мъже" той ще разкаже истина ли е, че е получавал заплахи за убийство, защо напусна „Господари на ефира" и вярно ли е, че е намерил жена си на промоция.


 

Рейтинг: 0
Гласувай: 

 


 
тагове
 
 
добави в любими
 
 
виж в програмата
 

 
актьори
 


 
 
галерия
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg