Клетва

 
 
Държава: Турция
Година: 2007
Жанр: Романс
Разпространител:

Сюжет:
    

Мендерес и Лейля са лудо влюбени и нямат търпение да отпразнуват четвъртата годишнина от сватбата си. Той е собственик на голям холдинг, което налага често да пътува в Дамаск във връзка със строежа на хотел. Тя работи в оранжерия и обича цветята. Единственото, което помрачава щастието им е липсата на дете - от години се опитват да имат наследник.

Годишнината на двамата влюбени ще бъде отпразнувана в дома на бащата на Лейля – Баки. За всеобщо съжаление, Мендерес получава обаждане спешно да замине за Дамаск и оставя натъжената си съпруга.

Междувременно, Асуман, която има две деца, се подготвя за завръщането на съпруга си от пътуване по бизнес. Синът и дъщеря й също са развълнувани от завръщането на баща им. Късно вечерта той най-после се прибира.

Преди години, Мендерес е дал клетва на вече покойния си брат Кемал да се ожени за Асуман (вдовицата на Кемал) и да се грижи за нея и децата й. Оказва се, че Мендерес е женен освен за Лейля, която живее в Истанбул, и за Асуман, която отглежда децата си в Айдън.

Без Мендерес да знае, в Истанбул се появява Джихан, адвокатът на семейството на Лейля, който е тайно влюбен в нея.

Дали любовта на Мендерес и Лейля ще устои на предизвикателствата и бурите, които ги очакват, или тя никога няма да намери сили да прости на своя любим?


 

Рейтинг: 2.5
Гласувай: 

 


 
тагове
 
 
добави в любими
 
 
виж в програмата
 

 
актьори
 
 
всички
 


 
 
галерия
 


   Допълнителна информация:      


коментари
 
добави коментар
 
всички коментари (8)
Отг: Клетва01.02.2012 в 19:26
 
toi e mnogo mnogo hubav film leilq i menderes sa strahotna dvoika
Отг: Клетва04.07.2010 в 20:04
 
Ако се чудите къде да си упражнявате научените цинизми само ще кажа че тук не му е мястото.
Отг: Клетва23.05.2010 в 19:35
 
Много ми харесва филма и го гледам с голямо желание. Българските глупави и тъпи филми могат да се учат от турските сериали. Не случайно те се гледат, а българските глупости никой не ги гледа.
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg