Снайперисти

 
 
Държава: Канада
Година: 2008
Жанрове: Драма, Екшън, Трилър
Разпространител:

Сюжет:
    

Поредицата проследява живота и работата на полицаите от екип за извънредни и високорискови ситуации в Торонто, Канада. Сержант Грегъри Паркър (Енрико Колантони) предвожда елитния отряд при изпълнението на мисиите им.

Работата им включва всичко - от освобождаване на заложници, до обезвреждане на взривове. Всеки ден, те се борят с "часовника", за да защитят нечий живот и да преодоляват стреса от своята работа. Дори и с високо модерна екипировка и арсенал от експлозиви, автомати, пушки, специалният отряд използва своята интуиция за разрешаването на ситуацията. Te проникват в главите на хората, докарвайки ги до "точката на пречупване".

Различни са от останалите специални отряди, могат да се катерят по сгради, виждат през стени. Тези хора са свикнали да поемат риск. Когато са на работа, те спазват правилата, но понякога ги нарушават. Но извън работа всички залози падат.

Когато специалният отряд пристигне, правилата се променят. Лошите момчета са хванати – дори когато те още да не знаят.

Сериалът се основава на реално съществуващите в Торонто "Специални полицейски отряди за кризисни ситуации".

Създатели са Марк Елис и Стефани Моргенстерн, а в ролите ще видим Хю Дилън, Енрико Колантони, Майкъл Крам, Серджо Ди Зио, Лиса Маркос и др.


 

Рейтинг: 2.4
Гласувай: 

 


 
тагове
 
 
добави в любими
 
 
виж в програмата
 

 
актьори
 


 
 
галерия
 


   Допълнителна информация:      


коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg