Междузвездни войни: Епизод II - Клонираните атакуват

 
 
Държава: САЩ
Година: 2002
Жанрове: Комедия, Приключенски, Фантастика
Разпространител: Lucasfilm

Сюжет:
    

Булото на тъмната страна се спуска все по-ниско над разцепващата се Република. Джедаите все още не могат да открият тайнствения Лорд Сидиъс, а падналият джедай граф Дуку (Кристофър Лий) присъединява все повече желаещи към своята Конфедерация на независимите системи, по-известни като Сепаратистите.

По всичко личи, че войната е неизбежна, а армията от дроиди на Сепаратистите изгелжда непобедима. Точно в този момент Оби Уан Кеноби почти по случайност се натъква на огромна армия от клонинги, създадена специално за Републиката на отдалечена планета. Подозренията на джедаите се засилват – очевидно някой дърпа конците и на двете страни задкулисно и очевидно от години се е готвел за война… но кой?

Междувременно Анакин Скайуокър все повече започва да проявява истинската си същност – някогашното невинно и добро момче отстъпва мястото си на мъж, който иска на всяка цена и с всички необходими средства да донесе мир в Републиката. И много често, особено в битките, се доближава опасно до Тъмната страна на Силата…

Първият изстрел не закъснява – на планетата Джионозис двете гигантски армии се сблъскват за пръв път, а през това време Оби Уан и Анакин преследват граф Дуку с намерението да приключат войната преди тя изобщо да е започнала. Въпреки намесата и на Учителя Йода, Дуку успява да избяга при своя господар Дарт Сидиъс… а Републиката вече официално е във война!


 

Рейтинг: 1.3
Гласувай: 

 


 
тагове
 
 
добави в любими
 
 
виж в програмата
 

 
актьори
 
 
всички
 


 
 
галерия
 


   Допълнителна информация:      


коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg