Триумфът на червилата

 
 
Държава: САЩ
Година: 2008
Жанрове: Комедия, Романс
Разпространител: Universal Pictures

Сюжет:
    

Този изкусителен сериал проследява съдбите на три преуспели в кариерата си приятелки, които се борят с превратностите на живота.

Уенди, Нико и Виктори са в класацията на "Ню Йорк Таймс" за 40-те най-влиятелни жени в града. И трите са амбициозни, красиви и талантливи и не позволят на нищо да застане на пътя им.

Всяка от тях е надарен специалист в областта си, а трите заедно са една взривоопасна комбинация от добро настроение и типично женско приятелство.

Уенди Хийли е преуспяващ филмов продуцент. Тя е постоянно разкъсана между амбицията да върши всичко с прецизност както в работата, така и вкъщи. Това често е сложна задача и Уенди не винаги успява да се справи с нея.

Нико Райли е отговорен редактор на известно модно списание. Тя има набито око за славата, новаторски и скандални идеи, които й гарантират едно от първите места в бранша. С амбицията на жена-хищник в професията, не се спира пред нищо, за да постигне целите, които си е поставила, дори това да значи, че трябва да престъпи дадените й указания.

За разлика от Уенди, Нико няма никакви амбиции да създава семейство. Тя е омъжена, но по ирония на съдбата избраникът й е доста далеч от идеята й за г-н Подходящ. Липсата на романтика, или поне малко авантюризъм в брака й, я подтикват към връзка с невзрачен 25-годишен фотограф, която излиза от граници.

Свободолюбивата Виктори Форд е дизайнер с неповторим усет за стил. Нейната цел е да сбъдне мечтите си. Тя прави моделите си със замах, като влага всичко от себе си в тях, но последната й колекция не е приета добре от критиците и се налага да премести офиса си обратно в кухнята на апартамента си.

Това обаче й дава неповторимата възможност да отгърне нова страница в живота си и да прегледа наново дизайнерските си виждания. Виктори копнее да сбъдне мечтите си и се надява наред с това да открие сродната си душа.

Въоръжени с чувство за хумор и сила, трите жени се подкрепят една друга в победите и пораженията, които са част от живота в Ню Йорк.


 

Рейтинг: 1.6
Гласувай: 

 


 
тагове
 
 
добави в любими
 
 
виж в програмата
 

 
актьори
 


 
 
галерия
 


   Допълнителна информация:      


коментари
 
добави коментар
 
 
lipstick jungle
 
kak se kazva na latiinica ,iskam da si go izteglq

 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg