България търси талант

 
 
Държава: България
Година: 2009
Жанр:
Разпространител:

Сюжет:
    

Участие в шоуто могат да вземат хора на всякакви възрасти и с всякакви умения - професионалисти и аматьори, хора с таланти и хора с желание за изява, изпълнители в традиционни изкуства и нетрадиционни начинания, забележителни, уникални, интересни или с необичайни дарби - не само пеене и свирене, не само танц или изобразително изкуство, а и жонглиране, акробатични номера, бързо ядене и всичко, което представлява един необикновен талант, който да бъде представен пред зрителите. Кандидатите могат да се явят на прослушването както солово, така и в група.

Целта на шоуто е да открие най-талантливите и интересни хора в България. Според правилата му талант е всичко, което умееш да правиш по-бързо, по-различно и по-добре от другите.

За разлика от повечето подобни формати, изпълненията на участниците ще са пред публика в четири от най-престижните театри из страната. За да преминат към следващия етап, участниците трябва да получат одобрението на поне двама от тримата съдии. Сред всички, получили зелена светлина от журито, членовете му ще избират 40 изпълнители, които участват в пет спектакъла, излъчвани на живо по bTV. Всяка седмица зрителите ще определят двамата полуфиналисти, които да стигнат до финал.

Всички, преминали успешно през полуфиналите, се състезават за зрителския вот, който определя участника с най-уникална дарба и който ще спечели награда от 30 хиляди евро. За да я спечели, победителят трябва да демонстрира само три изпълнения, като всяко е с продължителност до три минути. Това автоматично го превръща в най-скъпо платения артист в страната.

Водещи на "България търси талант" ще бъдат Мария Игнатова и Алекс Раева

Продуцент на шоуто е bTV, а изпълнителен продуцент е "Глобал Филмс". "България търси талант" ще тръгне в ефира на bTV през пролетта на 2010 г.

Шоуто е по лиценз за Fremantlemedia и техния формат "Britain’s Got Talent", излъчван в десетки страни по целия свят. Първото издание е през 2007 година. Най-известният победител в предаването е 48-годишната Сюзан Бойл, която живее в шотландско село, никога не е била целувана, никога не е слагала грим и пее като идола си Илейн Пейдж. Година след като се явява на кастинг в предаването, тя е на път да оглави класациите в САЩ и Англия едновременно с дебютния си албум с кавъри.


 

Рейтинг: 0.3
Гласувай: 

 


 
тагове
 
 
добави в любими
 
 
виж в програмата
 

 
актьори
 


 
 
галерия
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg