Царете на комедията

 
 
Държава: България
Година: 2009
Жанр: Комедия
Разпространител:

Сюжет:
    

Ники Урумов, Филип Аврамов-Фицата, Георги Мамалев, Чочо Попйорданов и Део са петимата основни актьори в шоуто, а водещ е Део.

На сцената се изявяват и трима млади таланти - Васил Драганов, Станислав Ганчев и София Бобчева.

Павликени пък е център на "От местопрестъплението" в новия сезон на "Царете на комедията". Катето Евро е сред главните герои в пародията на популярния сериал, а неин партньор е Филип Аврамов.

Зрителите ще видят двамата актьори в още едно превъплъщение – на продуцента Тошибата и фолк певицата Ивуна.

В "Царете на комедията" остават три хитови рубрики - "Изпържен", "Топ 10" и "Аре да те видим".

"Изпържен" e разпространен похват в американските програми, в който stand-up актьори осмиват известна личност. Водещият подлага на остри шеги специално поканения в шоуто VIP гост.

Той не трябва да губи чувството си за хумор, тъй като след това идва и неговия ред да "пържи", като под прицел е целият екип на предаването. Тук всичко е позволено, а "изпърженият" трябва да понесе публично всичките верни и неверни комични твърдения на водещия.

Предизвикателсвото е в това гостът да не взима шегите за сериозна критика или обида, да покаже, че има чувство за хумор и в същото време да го използва, за да си го "върне". "Изпържен" е бил дори бившият американски президент Джордж Буш.

Досега гостите в рубриката са били Андрей, Нед, Милко Калайджиев, Витомир Саръиванов, Владимир Каролев, Ивайло Манолов и Гала.

"Царете на комедията" реши да се пребори със затлъстяването на нацията. Затова започва кампанията "Кажи не на тутманика", в която ще разберем как да се освободим от излишните килограми. Холестерол и Гъци са двете лица, които застават зад идеята, а зад образите на двамата дебеланковци стоят братята Дарин и Деян Ангелови.

Едно от най-рейтинговите предавания на Нова телевизия - VIP Dance, има и своя пародия в предаването. В "Пръц денс" ще ви разсмиват водещият Иван-и-Андрей, Студен Цветков, Сеира Добрева, Недолюба Кулезич, Галета Великова, Плешка Бобева, Ивайло Манолов и турската звезда Небет Шекер.

"Царете на комедията" се снима всяка седмица на живо пред публика. Ако искате да станете част от нея, можете да се запишете на имейла на предаването kingsofcomedy@ch-bros.com или във фейсбук групата на шоуто.


 

Рейтинг: 0
Гласувай: 

 


 
тагове
 
 
добави в любими
 
 
виж в програмата
 

 
актьори
 


 
 
галерия
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg