Кодово име: Чистачът

 
 
Държава: САЩ
Година: 2007
Жанрове: Комедия, Екшън, Криминален
Разпространител: New Line Cinema

Сюжет:
    

Седрик Шоумена е в ролята на Джейк, напълно обикновен човек, който се събужда в една хотелска стая с цицина на главата, труп в леглото до себе си и куфарче с 250 000 в брой. И сякаш това не е достатъчно зле, та Джейк изобщо не си спомня нито кой е, нито как се е озовал в стаята.

Появява се красивата и загадъчна Даян (Николет Шеридан), която твърди, че е съпруга на Джейк, и го отвежда в прекрасно имение, за което казва, че е негова собственост. Когато открива, че Даян иска да го упои, за да измъкне информация от него, Джейк избягва и се скрива в местно кафене, където се натъква на Джина (Люси Лиу) - сервитьорка, която твърди, че е негово гадже. Тя му казва, че той всъщност е чистач на местната фабрика за видео-игри, но Джейк си остава убеден, че е таен агент на ЦРУ с кодово име Чистачът, и решава да го докаже.

Скоро по петите на Джейк и Джина тръгват агенти на ФБР, както и Райли (Уил Патън), служител в компанията за видео-игри, който казва на Джейк, че е скрил високотехнологично устройство, което е улика срещу Хоук (Марк Дакаскос) - главен мениджър на компанията и ключов играч в огромна сделка с оръжия, която предстои да се осъществи.


 

Рейтинг: 1.3
Гласувай: 

 


 
тагове
 
 
добави в любими
 
 
виж в програмата
 

 
актьори
 


 
 
галерия
 


   Допълнителна информация:      


коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg