Мисия Вавилон

 
 
Държави: Франция, Великобритания, САЩ
Година: 2008
Жанрове: Екшън, Приключенски, Фантастика
Разпространители: Twentieth Century Fox

Сюжет:
    

В недалечното бъдеще хиляди сателити следят всяка стъпка на хората, а по-голямата част от планетата е бойно поле. Обичайният пейзаж включва изоставени транспортни станции, пренаселени мегаполиси и огромни пустини, често белязани от радиоактивни отпадъци, в резултат на ядрени катастрофи.

Това е един свят, в който оцеляват само най-твърдите бойци, а един от тях е мистериозен наемник, познат единствено като Туруп (Вин Дизел), който живее според собствения си морален кодекс: убий... или ще бъдеш убит. Последната му задача е да придружи млада жена, Аврора (Мелани Тиери), от събор в Казахстан до Ню Йорк. Двамата имат и трети спътник в лицето на сестра Ребека (Мишел Йео), която е личен пазител на Аврора.

Тримата се отправят на дълго 6000 мили пътешествие, което ги отвежда от Източна Европа, през лагер за бежанци в „Нова Русия”, Беринговия проток на борда на открадната подводница и през замръзналата тундра на Аляска и Канада преди да достигнат крайната си цел – Ню Йорк.

Сблъсквайки се с препятствия на всяка крачка Туруп е подложен на изпитания каквито никога не си е представял и постепенно разбира, че е нает да пази единствената надежда за бъдещето на човешката раса. За пръв път Туруп е поставен пред толкова сложен избор: да стори необходимото или да се откаже, за да спаси живота си.


 

Рейтинг: 2
Гласувай: 

 


 
тагове
 
 
добави в любими
 
 
виж в програмата
 

 
актьори
 
 
всички
 


 
 
галерия
 


   Допълнителна информация:      


коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg