Хаос

 
 
Държави: Канада, Великобритания, САЩ
Година: 2005
Жанрове: Екшън, Трилър, Криминален
Разпространител:

Сюжет:
    

На пръв поглед денят в банката е като всички други. С малката разлика, че петима въоръжени мъже взимат за заложници всички клиенти и персонал, а лидерът им Лоренц (Уесли Снайпс) е съгласен да води преговори само и единствено с детектив Куентин Конърс (Джейсън Статъм).

Конърс е отстранен от длъжност, след като е ръководил операция довела до смъртта на заложник. Сега той е върнат на работа, а партньор му става новобранецът Шейн Декър (Райън Филип). След неуспешни преговори с банковите обирджии, Специалните части нахлуват в сградата. В суматохата заложниците успяват да излязат, но заедно с тях незабелязано се измъкват и крадците. Неуспехът на полицията е затвърден и от факта, че не липсват никакви пари или ценности, а целта на обира остава неустановена.

Но Конърс и Декър не се отказват и продължават разследването. Изненадващо, следите водят до полицейското управление и кражба на 50 млн. долара по електронен път, а двамата инспектори са заплетени в сложна мрежа от предателство, лъжи и корупция на най-високо ниво...


 

Рейтинг: 2.7
Гласувай: 

 


 
тагове
 
 
добави в любими
 
 
виж в програмата
 

 
актьори
 


 
 
галерия
 


   Допълнителна информация:      


коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg