Еврика

 
 
Държава: САЩ
Година: 2006
Жанр:
Разпространител:

Сюжет:
    

В "Eureka" (Еврика) се разказва за таен град населен с най-добрите умове в Америка. След краят на Втората световна война в Америка разбират, че науката и технологиите ще играят решаваща роля в бъдеще. С помощта на Алберт Айнщайн и други доверени съветници, тогавашният президент Хари Труман създава "Eureka". Градът никога не се появява на картата и е неизвестен на обществеността.Еврика крие в себе си мистериозни тайни. Правителството постепенно премества гении от целият свят, заедно със семействата им в него, където нововъведение и хаос живеят ръка за ръка. Американският шериф Джак Картър случайно попада в това градче, след като претърпява лека автомобилна катастрофа и се налага ремонт на колата му, за да може да продължи пътя си…


 

Рейтинг: 0.9
Гласувай: 

 


 
тагове
 
 
добави в любими
 
 
виж в програмата
 

 
актьори
 


 
 
галерия
 


   Допълнителна информация:      


коментари
 
добави коментар
 
Отг: Еврика05.01.2010 в 17:13
 
Винаги работим за нашите читатели и редовни посетители. Всяка една критика и забележка от ваша страна означава за нас много, тъй като иначе няма как да си вземем бележка и да станем по-добри. Благодаря Ви за вниманието и очакваме занапред да успявате да намерите колкото се може по-малко правописни, пунктуационни и граматически грешки :)

Поздрави от екипа на tvtv.bg
Отг: Еврика03.01.2010 в 20:28
 
Похвално, че веднага го коригирахте. Имате още една грешка- сложили сте определителен член на предпоследната дума, без да е необходимо. Мога да ви стана консултант безплатно.
Отг: Еврика01.01.2010 в 9:56
 
Не сте научили правописа, взели сте сайт да правите. "Технологий" ли се пише? Това да не е както "калий" или "силиций"? Направете справка как думата "технология" преминава в множествено число и ако не го разберете, започнете да се занимавате с нещо друго- например да карате ТИР или да отглеждате тютюн. Може в такива "ситуацИЙ" "акцИЙте" ви да се вдигнат.
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg