Ромео трябва да умре

 
 
Държава: САЩ
Година: 2000
Жанрове: Екшън, Трилър, Криминален
Разпространител: Warner Bros Pictures

Сюжет:
    

Две семейства са верни на традицията вечно да са в конфликт помежду си. Две американски банди – азиатска и негърска се конкурират за контрола над пристанището в Окланд. Но когато синът на един от азиатските босове - По - става жертва на нея, гангстерската война става по-опасна и от най-бруталните очаквания на всяка от бандите. 

Новината за убийството стига до по-големия брат на По – Хан (Джет Ли), легендарно бившо ченге, намиращ се в момента в хонгконгски затвор и е само въпрос на време Хан да се озове на американския бряг. Влязъл в конфликт със семейството си заради намерението си да разкрие истината, Хан само се заплита по-надълбоко в мистерията около смъртта на брат му. И също се превръща в мишена – не само за съперниците си от негърската банда, но и за незнайните наемници, чиято огнева мощ издава сили с интереси, далеч по-големи от контрола над пристанището. 

В свят на безмилостни битки и коварни предателства, Хан няма друг избор, освен сам да се опълчи срещу всички. Но за разлика от останалите, които могат само да използват оръжия, самият Хан е оръжие и попадането в неговото полезрение може да се окаже фатална грешка.


 

Рейтинг: 1.6
Гласувай: 

 


 
тагове
 
 
добави в любими
 
 
виж в програмата
 

 
актьори
 


 
 
галерия
 


   Допълнителна информация:      


коментари
 
добави коментар
 
 
Малко под плаката има бутон, на който пише:

"Виж в програмата"
 
moje li tolko typoo da napravite saita kyde pi6e ot kolko 4assa e tiq film? i si4ki ostanalii deto sa na glavnata stranica, koito sa topfilmite za ve4erta, pone slojete ot kolko 4asa gi davat golemi ste ideoti
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg