Мръсни танци: Хавански нощи

 
 
Държава: САЩ
Година: 2004
Жанрове: Драма, Романс
Разпространител: Lions Gate Films

Сюжет:
    

Това изпепеляващо продължение на "Мръсни танци" зарежда екрана с горещи млади актьори и вълнуващ ритъм, както и със собствен стил!

В навечерието на нова революция в Куба, прилежната американска ученичка Кейти Милър (Ромола Гарай) е на път да се противопостави на всички, които очакват от нея да се държи по определен начин. Тя се радва на престоя си в Куба, заедно с богатото си семейство. Вместо да обърне внимание на снобарския си ухажор, когото родителите й са одобрили (Джонатън Джексън), Кейти хлътва по сексапилния Хавиер, сервитьор в луксозния хотел, където е отседнала тя. Хавиер прекарва нощите си, като танцува в екзотичните нощни клубове на Хавана.

Докато Кейти тайно се учи да танцува с Хавиер в неговия съблазнителен стил, тя научава значението на любовта, чувствеността и независимостта! С този филм вие ще потънете във вълнуващия свят на ярките цветове, вибриращия звук и интензивната емоция!


 

Рейтинг: 2.7
Гласувай: 

 


 
тагове
 
 
добави в любими
 
 
виж в програмата
 

 
актьори
 


 
 
галерия
 


   Допълнителна информация:      


коментари
 
добави коментар
 
 
много е як филма но помогнете ми да намеря песента от този филм пишете ми в профила в кефче riki_emma9 да ми кажете ако намерите самата песен
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg