Да разлаем съседите още веднъж

 
 
Държава: САЩ
Година: 2016
Жанр: Комедия
Разпространител: Universal Pictures

Сюжет:
    

Към „ветераните“ в поредицата Сет Роугън, Зак Ефрон и Роуз Бърн се присъединява Клои Грейс Морец за втората част на най-касовата оригинална комедия на 2014 г. – "Да разлаем съседите още веднъж". Никълъс Столър е отново режисьор на лентата, която разказва какво се случва, когато волята на родителите се сблъсква с връзките на женското общество.

Сега, когато Мак (Роугън) и Кели Раднър (Бърн) са в очакване на второто си дете, семейството се подготвя да направи последната крачка към света на възрастните: да се преместят в предградията. Но точно, когато си мислят, че са си върнали квартала и е безопасно да пуснат къщата си на пазара за недвижими имоти, в съседство се нанасят нови наематели – колежанско общество, по-безконтролно и откачено от Теди (Ефрон) и братята му.

Отблъснати от сексистката ограничителна система на университета, нетрадиционните дами от Капа Ен Ю са решени да основат собствено общество, където могат да правят каквото си искат. Когато Шелби (Морец) и сестрите й Бет (Кирси Клемон) и Нора (Бини Фелдстийн) откриват идеалната къща точно до университета им, са убедени, че няма да позволят на факта, че се намира на спокойна уличка, да им провали партито.

Принудени да се обърнат към единствения си бивш съсед, който има уменията да разкара колежанките, Мак и Кели довеждат харизматичния Теди като скрито оръжие. Ако успее да се внедри в обществото с помощта на чара си, 30-годишният младеж ще успее да разпръсне момичетата и да върне спокойствието в квартала.


 

Рейтинг: 0
Гласувай: 

 


 
тагове
 
 
добави в любими
 
 
виж в програмата
 
 
видео
 

 
актьори
 


 
 
галерия
 


   Допълнителна информация:      


коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg