Мишел Родригез

 
 
Мишел Родригез
Държава: САЩ
Рожденна дата: 12.07.1978

Биография:
    

Мишел Родригес е американска актриса, известна с участието си в блокбастърите "Бързи и Яростни", "Бърз и Яростен 4", "Заразно зло" както и с ролята си в ТВ сериала "Изгубени". През 2009 г. се снима и в "Аватар".

Мишел Родригес е родена на 12 юли 1978 в Тексас, САЩ. Дъщеря е на доминиканка и пуерториканец. Има двама по-големи братя близнаци. По време на детството се мести първо в Доминиканската република, след това в Пуерто Рико, а на 11 г. в Ню Джърси.

Първата роля на Родригес е през 2000 година във филма "Боксьорката". Наложило ѝ се да тренира 5 месеца и да се конкурира с още 350 момичета за ролята, но въпреки всичко избрали нея. След това Мишел изиграва ролята на Лети във филма "Бързи и Яростни" заедно с Вин Дизел. Следват филми като "Заразно зло", "Специален отряд", "Изгубени", "Битка в Сиатъл", "Бърз и Яростен 4".

Родригес също се изявява и като писател и продуцент.

През 2001 година, след излизането на "Бързи и Яростни" става ясно, че Мишел Родригес има връзка с актьора Вин Дизел. През 2003 бе заснета да се целува с тогавашния приятел на певицата Кайли Миноуг - Оливие Мартинес. През 2006 изживява връзка с Колин Фарел. През 2007 е отново засечена с Оливие Мартинес този път в ресторант в Лос Анджелис.


 

Рейтинг: 2.2
Гласувай: 

 

 
тагове
 
 
добави в любими
 

 
Филмография
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
галерия
 

   Допълнителна информация:      

 
новини
 
 
форум
 
 
групи
 

коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg