Карина Андоленко

 
 
Карина Андоленко
Държава: Русия
Рожденна дата: 20.09.1987

Биография:
    

Родена в необичайно театрално семейство. Дядо й, който е глух, играе в постановките на местния Дом на културата за хората, лишени от слух и говор. От ранна детска възраст Карина е участвала в тези продукции. Вдъхновена от сцената, момичето на 12 години се включва в студиото за театър и успоредно с това учи пиано в Музикалното училище.

По време на следването си се снима в криминалната драма на Егор Кончаловски „Розите за Елза" в образа на 17-годишно романтично момиче Тани, което мечтае за принц на бял кон и не може да се ориентира в реалния свят.

„Аз вярвам в чудеса и най-вероятно ще продължа да вярваm в тях до края на дните си. Понякога си мисля, че животът ми е като един прекрасен сън и повече от всичко се страхувам да се събудя", казва тя. Първата й роля е в московския „Арт театър”.

„С нищо не може да се сравни удоволствието, с което тичам всеки път към репетиции и тръпката от това преживяване идва на сцената, споделя Карина. Театърът е магия и вълшебство, а възможността да играя с класици – истинско щастие. Само от такива произведения може да се научим на любов и лоялност - качества, които липсват в съвременният свят".


 

Рейтинг: 0
Гласувай: 

 

 
тагове
 
 
добави в любими
 
Няма добавени тагове

 
Филмография
 

 
галерия
 

   Допълнителна информация:      

 
новини
 
 
форум
 
 
групи
 

коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg