Серхан Яваш

 
 
Серхан Яваш
Държава: Турция
Рожденна дата: 27.03.1972

Биография:
    

Серхан Яваш е участвал в повече от 100 рекламни филми и клипа, и турците доскоро го познаваха като лицето от рекламите на Дениз банк, на световния лидер в производството на инструменти – Бош, на турските автомобилни заводи Тофаш или на сладкиша на Нестле Кит Кат.

Животът на 37-годишния Яваш, който е роден в Истанбул, прилича на историята на главния герой във филма на Уди Алън „Мач пойнт”.

Докато учи в Спортната академия на университета Мармара, Серхан започва да дава уроци по тенис и да се снима в реклами. Когато през 1999 г. се жени, „обстоятелствата в семейството му” по неговите думи го принуждават да напусне спорта и рекламата и да се впусне в текстилния бранш и търговията. Бизнес кариерата, както и бракът му, продължават само четири години. Той се развежда и зарязва текстила и търговията. От брака му остава любимата му дъщеря Елиф Гамзе, родена през 2001 г.

Преди женитбата си Серхан Яваш изпълнява малки роли във френско-турския сериал “Естер и Сара” и в турския “Паяк”. След развода си Серхан Яваш дава уроци по тенис в един клуб и участва в много рекламни филмчета и клипове.

През 2007 г. започва телевизионната му кариера с участие в сериала „Клетва” на телевизия „Фокс”, а след него идва и поканата за главната роля в „Незабравима” – продукция от ранга на безспорния хит „1001 нощ”.

„Не се смятам още за актьор, защото нямам никаква подготовка. Не съм учил актьорско майсторство, затова не мога да се нарека актьор" - казва Серхан в интервю за списание „Жената от А до Я”. Той обаче харесва тази професия и влага много труд и желание в нея. В биографията си има вече и един игрален филм – “След дъжда”, в който се разказва за един от най-мрачните периоди на новата турска история- военния преврат през 1980 г.

„Незабравима” проследява историята на две сестри и един мъж, затворени в любовен триъгълник, от който трудно могат да излязат без някой да бъде наранен. В главните роли, освен Серхан Яваш (Харун), са Синем Йозтуфан (Мелда), Йозлем Йълмъз (Еда) и Бура Гюлсой (Толга). Режисьор е Ерсой Гюлер, сценаристи – Р. Халдун Юнсал и Ихсан Айдън, а музиката е на Кърач и Гарбиели.

Главният герой Харун Асланоглу е богат наследник и ръководи голяма компания за морски транспорт, а Мелда отговаря за външната търговия там. Тя и сестра Еда й живеят в беден квартал заедно със семейството си. Еда е млада студентка по моден дизайн и в свободното си време обича да танцува и да излиза с приятели. Скоро тя разбира, че ще има зет, но преди да се запознае с него една безобиден инцидент я среща с мъжа, който ще промени живота й завинаги. Оказва се обаче, че същият този мъж е нейния бъдещи зет Харун, който вече е предложил брак на сестра й Мелда и оттам насетне любовният триъгълник се превръща в сложна плетеница от болка, обич, дълг и състрадание.


 

Рейтинг: 2.7
Гласувай: 

 

 
тагове
 
 
добави в любими
 

 
Филмография
 

 
галерия
 

   Допълнителна информация:      

 
новини
 
 
форум
 
 
групи
 

коментари
 
добави коментар
 
всички коментари (89)
Отг: Серхан Яваш10.01.2013 в 14:59
 
SERHAN POSEBAN ZA SVE POSEBNO JE SIMPATICAN SA LEJLOM BILIBI SUPER PAR
Отг: Серхан Яваш02.06.2012 в 17:04
 
какво играе сега- в турция ли е или в америка
Отг: Серхан Яваш02.03.2012 в 11:33
 
sok basarili
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg