Сергей Безруков

 
 
Сергей Безруков
Държава: Русия
Рожденна дата: 18.10.1973

Биография:
    

Сергей Виталиевич Безруков е роден на 18 октомври 1973 год. в Москва в семейството на театралния актьор Виталий Безруков. През 1990 год. завършва средното си образование и постъпва в МХАТ във факултета по "театрално и кино изкуство", в класа на Олег Табаков. Работи в театъра под ръководството на Олег Табаков в "Табакерка". От 1994 до 1999 год. озвучава 11 персонажа в телевизионната програма "Кукли" на НТВ. През 1997 год. е удостоен с държаваната награда на "Руската Федерация" за ролята му на Сергей Есенин в спектакъла "Живот мой, дали беше сън?"

Ето какво казва Сергей за ролята си на Саша Белов в сериала "Бригада":

"...Подобна роля никога не бях играл. Героичните ми роли са много в театъра, но в киното до сега ме използваха като строго характерен актьор. Що се касае за театъра - да, мога да се похваля - обикновено младите актьори играят епизодични роли, а в "Табакерка" аз започнах веднага с главните. Сценарият на "Бригада" прочетох отдавна и ми беше много интересно. Моята роля се оказа сериозна, на сериозен човек, въпреки, че е млад. Аз играя жесток мъж, който в никакъв случай не е лишен от обаяние. Това не е просто убиец, не - аз оправдавам героя си. Вживявам се в ролята си, но не дай Боже да съм такъв в действителност, защото това може да бъде забавно само в киното, дори в някаква степен романтично - пистолети, стрелба... В живота разбира се всичко това е много по-страшно. Не дай Боже да се докоснеш до това в реалния живот. В киното може..."


 

Рейтинг: 2.2
Гласувай: 

 

 
тагове
 
 
добави в любими
 

 
Филмография
 

 
галерия
 

   Допълнителна информация:      

 
новини
 
 
форум
 
 
групи
 

коментари
 
добави коментар
 
 
Естествено че е жив.
 
ааа да попитам тои си е жив Сергей Берзуков нали защтото едно момче в един сайт беше казало че е починал в заснемане на филм но аз не вярвам :)
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg