Даниел Дае Ким

 
 
Даниел Дае Ким
Държава: Южна Корея
Рожденна дата: 04.08.1968

Биография:
    

Интересен актьор, който се играе и на сцената и на екрана, Даниел Дае Ким продължава да гради кариерата си с ролята си на Джин в "Изгубени". Сред неговите познати изпълнения са и агента Том Бейкър в телевизионния сериал “24”, социалния работник Кен Сунг в “ER” и адвоката Гайвин Парк в “Ейнджъл”, също и гостуващи роли в много други известни сериали, включително CSI и Зайнфелд.

В киното Даниел съвсем скоро игра във филма “Пещерата” като Алекс Ким, който е член на екип от професионални водолази изпратени да изследват тайнствена мрежа от подводни пещери. Участвал е във високо бюджетни филми като "Спайдър-мен 2" и "Хълк" до независимите филми като "Crash" и "Onion Sketch Movie".

Освен филмовите и телевизионните роли, Даниел се появява и на театралната сцена, като последното му изпълнение е в продукцията на Chekhov , “Ivanov” в Ню Йорк.

Даниел търси удобен момент да застане от другата страна на камерата, като скоро купува правата за романа на “Over the Shoulder” на Leonard Chang. Историята разказва за мъж, който разледва убииството на неговия приятел и партньор, впоследстие разкрива тайни от тъмното си минало. Това е една от първите работи от този вид в която главния герой е Американо-азиатец. Целта на Даниел е да го превърне в игрален филм.


 

Рейтинг: 0.8
Гласувай: 

 

 
тагове
 
 
добави в любими
 

 
Филмография
 

 
галерия
 

   Допълнителна информация:      

 
новини
 
 
форум
 
 
групи
 

коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg